Gargano

Accommodaties in Vieste

In Vieste zijn natuurlijk talloze mogelijkheden om een paar dagen of een hele vakantie te verblijven. Ik ken er genoeg en zet een aantal van mijn favorieten op een rijtje: ( wordt nog aangevuld)

  • Villaggio Sabbiadoro . Onze vrienden de familie Medina runnen met liefde het vakantiepark Sabbiadoro. Huisjes met veel privacy, omringd door prachtig groen, een zwembad op hoogte met daardoor een geweldig uitzicht over de streek. Het park ligt aan een zijweggetje van de Lungomare E. Mattei. Zowel het strand als het centrum op loopafstand. Wanneer je een huisje huurt is er een ligbed en parasol bij een lido in de buurt inbegrepen. de site is onlangs vernieuwd en je vindt er alle informatie ook in het Engels. Boeken kan rechtstreeks of via mij www.villaggiosabbiadoro.com
  • Cala Molinella Villaggio Ecosostinibile Zoek je een rustig, midden in de natuur gelegen villaggio waar men ook nog eens extra aandacht heeft voor het milieu? Dan zit je goed bij Cala Molinella aan de gelijknamige baai, net buiten Vieste. De familie Silvestri heet je van harte welkom in één van de huizen of appartementen en produceren alle heerlijkheden zelf. Strandservice met eigen strandtent aan de baai van Molinella. Tevens is er voor de kinderen van alles te doen; van een didactische boerderij met vele dieren tot en met avontuurlijke activiteiten www.calamolinella.it
  • Camping Euro ’92 Je kunt hier naast appartementen ook nog kiezen voor het campinggedeelte voor een eigen tent of caravan en zelfs een apart gedeelte voor je camper, dit alles gelijk aan het brede zandstrand óf aan de ander kant van de weg waar ook een winkel en bar is. Kijk voor meer info en prijzen op www.euro92.it
  • Argeste Club Vacanze op loopafstand van het centrum vind je appartementen met veel ruimte, prachtig uitzicht op de noordzijde van Vieste met de Lungomare Europa. Parkeergelegenheid achter het hek en in het hoogseizoen ook een barretje voor ontbijt en drankje. www.argesteclubvacanze.it
  • Campeggio Molinella In de prachtige baai van Molinella met zicht op Vieste dat 3 km verderop ligt heeft deze camping niet alleen tent – en camperplaatsen direct aan zee maar ook huisjes en appartementen. De familie baat dit al meer dan 30 jaar met liefde uit. Een eigen strandtent, ligbedden, een market, bar en nog veel meer. Kijk eens op de website. www.molinellavacanze.it
  • Agriturismo Azzarone een verblijf op het platteland, een paar kilometer van Vieste, op een mooi stuk grond staan de huisjes met een gemeenschappelijk zwembad, mogelijkheid voor lunch en avondeten. www.agriturismoazzarone.it
  • B&B Casa White midden in het centrum, boven de bar van de eigenaar.
  • Hotel Rocca sul Mare een historisch hotel in het oude gedeelte van de stad, de glorie van weleer maar zeer authentiek. https://www.roccasulmare.it/

Elda Hotel midden in de Foresta Umbra, ecofriendly, de oudste herberg van Gargano. Sinds april 2023 ook huisjes (met hotelservice) in het bos ,met hotelservice. Lees ook wat ik erover schreef op de pagina publicaties ( blogs voor Ciao tutti) https://www.eldahotel.it/

Ik ken al deze accommodaties en de eigenaren. Je kunt rechtstreeks boeken maar ook via mij als je dat liever doet. Zoek je toch iets anders of heb je specifieke wensen dan vraag gerust advies op maat. ( NB Ik vraag hier tegenwoordig wel een kleine vergoeding voor)