Molise

Accommodaties in San Giovanni in Galdo

Wil je ook nader kennismaken met het authentieke dorpje dan kan dat natuurlijk het beste wanneer je er verblijft. Er zijn verschillende mogelijkheden voor kort of langer verblijf.

De gemeentelijke appartementjes in de borgo: twee appartementen boven elkaar in een antiek palazzo. Elk geschikt voor twee personen. Woonkeuken-slaapkamer-badkamer. Het bovenste appartement is groter maar je moet wel wat meer trappen lopen. Huisdieren welkom.

  • Bed & Breakfast Via Roma 81: zeer geschikt voor twee personen, je eigen kleine huisje met een tuintje erachter. Gelegen aan het begin van de hoofdstraat. Geen huisdieren.

Vakantiehuis I Casali: een vrijstaand vakantiehuis met waanzinnige tuinen eromheen, diverse terrasjes en overkapping, gelegen op de heuvel met uitzicht op het dorp. Een heerlijke plek voor rustzoekers. Je hebt er wel een auto nodig want de heuvel oplopen is niet voor iedereen weggelegd. Geschikt voor 4 personen. Honden toegestaan. Dit huis is al verschillende weken volgeboekt.

Dorpshuis Marilù :een compleet huis voor 4 personen in het dorp. Grote woonkeuken, woonkamer met open haard, tussenverdieping met twee slaapplaatsen en een aparte slaapkamer, badkamer met bad en douche. Prachtig uitzicht vanuit woon- en slaapkamer. Per week te boeken in de zomer.

Wil je in Campobasso in het centro storico verblijven in een prachtig antiek stadsappartement? Ook dat kan. Voor vier personen van alle gemakken voorzien. Twee badkamers, twee slaapkamers, keuken en zitkamer. Aan de inrichting zie je al dat het in het luxere segment valt. Minimaal 3 nachten.

Heb je interesse in één van deze opties, of wil je meer weten mail of bel me en ik geef je alle informatie. Ik ken natuurlijk de eigenaren en de omgeving dus kan je vragen beantwoorden en eventueel voor je reserveren.

Op een paar kilometer van het dorp zijn ook nog verschillende agriturismi te vinden.