Gargano,  Molise

service-diensten

Mijn service is divers van aard en je kunt me voor veel zaken inhuren. Hieronder een paar van mijn expertises. Helaas kan ik vanwege de vele aanvragen geen gratis service meer verlenen , ik krijg teveel en te vaak losse vragen voor tips, reisprogramma’s en bemiddeling, het ontbreekt me aan tijd daarvoor dus ik vraag tegenwoordig een kleine vergoeding. Informeer gerust naar de mogelijkheden en tarieven voor verschillende diensten. We komen daar samen zeker uit.

 • ik ben ervaren als gids, tolk en reisleider in Vieste, Gargano en Molise maar inzet voor andere gebieden in Italië waar ik goed bekend ben, ( en dat zijn er veel) is zeker bespreekbaar
 • ik maak je reisprogramma op maat, ook voor groepen, clubs, thema- en zakenreizen
 • advies & bemiddeling bij accommodaties en tips voor je vakantie in Gargano, Molise, Abruzzo
 • het maken van reserveringen voor activiteiten, restaurants, speciale gebeurtenissen enz ter plaatse
 • hulp bij onverwachte situaties( denk aan pech, ongeval, regelwerk, overboekingen)
 • schrijven van blogs, reisverhalen over Italië
 • tolk- en vertaalwerk
 • ik ben graag jouw tussenpersoon bij contact met de locals
 • ik sta zeker open voor samenwerkingen zolang het met oog voor de locals is
 • en verder voor alles wat met de verbinding van Italië met Nederland te maken heeft
 • verkoop van olijfolie in Nederland