roadtrips- off the road trips

Al meer dan twintig jaar reis ik, met partner maar ook vaak alleen, door de Laars. Vele jaren op de motor, daarna met onze oldtimer en de laatste jaren met de auto. Dé manier om veel te zien; je ziet het landschap echt veranderen al rijdend van de ene regio naar de andere. Je moet natuurlijk wel van auto rijden houden maar dat zit bij mij/ons wel goed. Ik geniet van het onderweg zijn op zichzelf en maak denk ik daarom overal wel iets mee. Tegenwoordig heet alles een roadtrip maar dat doen we dus al jaren.

Vaak is er in de basis van een reis alleen een plaats of gebied als doel om te ontdekken en “de rest zien we wel”. Regelmatig in combinatie met vrienden bezoeken dus dan is een beetje route wel handig. Soms een heel gepuzzel om dat passend te krijgen maar al dat uitzoeken vind ik superleuk. Schijnbaar heb ik er een talent En afwijken van de route kan net zo gemakkelijk; heerlijk om onderweg flexibel te zijn. Zie je iets leuks….stoppen, is het ergens superleuk….langer blijven.